+31 (0)6 - 30 38 67 12 |  info@marceljaasma.nl
Tweemaal eervolle vermeldingen  in de categorie planten & paddestoelen fotowedstrijd Groene Camera 2022


Groene Camera 2022

Marcel Jaasma krijgt een eervolle vermelding in fotowedstrijd de Groene Camera 2022


Marcel Jaasma uit Emmeloord kreeg op 21 mei jl. een eervolle vermelding in de prestigieuze fotowedstrijd de Groene Camera 2022.

Deze fotowedstrijd voor Nederlandstalige fotografen wordt ieder jaar georganiseerd door PiXFACTORY, de uitgever van Natuurfotografie.nl en Natuurfotografie Magazine.

Het totaal aantal inzendingen voor de fotowedstrijd bedroeg dit jaar maar liefst 6500. De foto’s van de winnaars en de foto’s met de eervolle vermeldingen worden tentoongesteld in het Museon in Den Haag.

Schaduw Boom


De foto heb ik genomen in Flevoland in de gemeente Noordoostpolder op een buitenweg vlakbij het dorp Marknesse. Dit op de tekentafel ontworpen agrarisch gebied is waar ik ben opgegroeid en leef. Typerend polderlanschap, lange rechte wegen met aan weerskanten rijen bomen. De foto is bij zonsopkomst genomen waardoor de lange schaduw van deze boom op de vers gefreesde ruggen over de akker werd geworpen. De boom als symbool voor kracht en groei die zijn weerspiegeling vindt in herhalende patronen, de leegte en vergezichten van het landschap.

Fotografie: Marcel Jaasma

Schaduw Boom: Eervolle vermelding de Groene Camera 2022

Marcel Jaasma - Fotografie


Bent u naar aanleiding van bovenstaande nieuwsgierig geworden naar ander werk wat Marcel Jaasma heeft gemaakt?

'Hier kunt u meer van mijn werk bekijken'

Waar vind Marcel Jaasma Goudsmid Diamantair in Emmeloord te Flevoland